XILIUM 5STAR Конферентен въртящ се стол с 5 лъчева основа и механизъм

XILIUM 5STAR Конферентен въртящ се стол с 5 лъчева основа и механизъм

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    51.0 см

  • Широчина:

    48.0 см

  • Дълбочина:

    44.0 см

  • Конфигурация:

    5STAR

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Fur

 Столът XILIUM 5STAR представлява модерно и ергономично решение за офис среди. Този модел съчетава комфорт, функционалност и стил, осигурявайки отлична поддръжка и удобство за потребителя. Основните характеристики на този стол включват:
Ергономичен дизайн: Столът е проектиран с акцент върху ергономията, предоставяйки оптимална поддръжка за гръбначния стълб и намалявайки умората при продължително седене.
Мека седалка: Седалката е покрита с висококачествена тъкан и омекотена с пяна, която осигурява дълготраен комфорт. Тъканта е устойчива на износване и лесна за поддръжка.
Мрежеста облегалка: Облегалката е изработена от висококачествена мрежа, която осигурява отлична вентилация и поддържа гърба свеж и сух. Мрежата предоставя допълнителен комфорт и предотвратява натрупването на топлина.
Фиксирани подлакътници: Подлакътниците предоставят стабилна поддръжка на ръцете, което намалява напрежението в раменете и врата.
Стабилна петлъчева основа: Основата на стола е изработена от здрави материали и е снабдена с пет колела, които осигуряват лесно и гладко придвижване по различни повърхности. Основата гарантира стабилност и сигурност при ползване.
Регулиране на височината: Столът разполага с механизъм за регулиране на височината, който позволява на потребителя да настрои стола според индивидуалните си нужди и предпочитания.
Механизъм за наклон: Вграденият механизъм за наклон позволява на седалката и облегалката да се движат синхронно, поддържайки естественото движение на тялото и осигурявайки допълнителен комфорт.
  Столът XILIUM 5STAR е отличен избор за професионални среди, където се ценят ергономичността, качеството и съвременният дизайн. Той предлага необходимата поддръжка и удобство за ефективна и продуктивна работа през целия ден, като същевременно добавя стилен акцент към всяка офисна обстановка.

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.