Трапезна маса ZVEZDA

ЗВЕЗДА Трапезна маса Ф110+4

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    76.0 см

  • Широчина:

    110.0 см

  • Дълбочина:

    110.0 см

  • Произход:

    България

  • Размер:

    Ф110 + 40 см

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: tod
Представяме ви нашата елегантна трапезна маса, изработена от естествен фурнир дъб, която съчетава традиционен чар с модерен дизайн. Тази висококачествена мебел е проектирана да издържи теста на времето, като същевременно предлага гъвкавост и функционалност.
Масата се предлага в голямо разнообразие от размери, включително модели с едно или две разтягания, което ви позволява да изберете идеалния размер за вашето пространство и нужди. Двойното разтягане позволява лесно увеличаване на дължината на масата, което улеснява настаняването на повече гости по време на специални поводи.
Краката на масата са изработени от естествен дъб, известен със своята здравина и издръжливост. Дизайнът на краката е елегантен и съвременен, допълвайки елегантността на масата, като същевременно осигурява необходимата опора.
Плотът на масата е изработен от първокласен естествен фурнир дъб, който предлага топла и привлекателна текстура, която се съчетава безпроблемно с тъмното покритие на краката. Можете да персонализирате масата, като изберете предпочитания от вас цвят на байц дъб (по Сирка), без допълнителни разходи, или като изберете цвят по RAL с 10% надценка. Тази опция за персонализиране ви позволява да създадете маса, която идеално допълва вашия декор и личен стил.

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.