FERDI Бар количка 42329

FERDI Бар количка

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    93.0 см

  • Широчина:

    86.0 см

  • Дълбочина:

    46.0 см

  • Произход:

    Полша

  • Материал:

    Масив

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Stol
Представяме ви "FERDI" Bar Cart/Table, елегантна и многофункционална мебел, изработена от масив.
Корпусът на "FERDI" Bar Cart/Table е изработен от солиден дървен материал, предлагащ здравина и издръжливост. Три чекмеджета, разположени в горната част на количката, осигуряват достатъчно място за съхранение на вашите напитки, стъклени съдове и други принадлежности.
Горната част на количката служи като удобна маса за сервиране, идеална за настаняване на приятели и семейство по време на социални събирания. Плотът е изработен от същия масивен дървен материал като корпуса, осигурявайки съгласуван външен вид. Здравият плот може да издържи теглото на различни предмети, включително бутилки с алкохол, чаши и кутии с лед.
Дизайнът на "FERDI" Bar Cart/Table е едновременно функционален и практичен, което го прави идеален за различни настройки. Може да се използва като подвижна бар количка по време на партита, като трайно допълнение към всекидневната или дори като стилна помощна масичка в спалнята или хола. Компактните размери на количката я правят лесна за преместване и позициониране според нуждите, докато класическият й дизайн се вписва безпроблемно във всяка декоративна схема.


mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.