FIA Бар масa 42330

FIA Бар масa

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    93.0 см

  • Широчина:

    86.0 см

  • Дълбочина:

    46.0 см

  • Среден срок на доставка:

    7 работни дни

  • Произход:

    Полша

  • Материал:

    Масив

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Stol
"FIA" Bar Table е уникална и иновативна бар маса, изработена от масивно мангово дърво и характеризираща се с интересен дизайн на отворена бъчва. Тази елегантна мебел е идеална за заведения за хранене, винарни или за тези, които искат да добавят нотка индивидуалност и характер към домашния си декор.
Материалът мангово дърво, използван за конструкцията на "FIA" Bar Table, е известен със своята здравина, устойчивост на надраскване и естествено красив външен вид.
Отличителният дизайн на "FIA" Bar Table се крие в неговата отворена бъчвообразна форма. Това уникално оформление не само придава на масата визуално интересен външен вид, но също така включва отделения за бутилки, вградени в страничните стени на масата. Тези отделения предлагат функционално място за съхранение на вино или други бутилки, като същевременно запазват чистия и елегантен дизайн на масата.
Тази бар маса е подходяща както за търговски, така и за жилищни пространства. В заведения за хранене и винарни "FIA" Bar Table може да служи като фокусна точка, привличайки вниманието на клиентите и добавяйки нотка класа и изтънченост към обстановката. За дома FIA Bar Table може да се превърне в забележителна част от всекидневната, трапезарията или дори кухнята, предлагайки функционално място за настаняване на гости и показване на колекцията ви от вино в стилен и изискан начин.